NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

PROIZVODILI I PRODAVALI DROGU U KAČAREVU: Tužilaštvo traži pritvor za dilere

J.D.Lj.

20. 05. 2024. u 13:38

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. S. (44) i M. R. (27), obojica iz Kačareva, zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ У КАЧАРЕВУ: Тужилаштво тражи притвор за дилере

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 18. 5. 2024. godine u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje.
 
To su uradili tako što je N. S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je M. R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ul. Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.
 
Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, tamošnji sud je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M. R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)