NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

JAGODINSKI KARATISTI NAJBOLJI: Na šotokan prvenstvu Srbije preko 600 takmičara, ovo su najuspešniji

Z. GLIGORIJEVIĆ

20. 05. 2024. u 18:30

Karatisti karate kluba "Jagodina" zauzeli su prvo mesto u borbama i u generalnom plasmanu na juče održanom prvenstvu Srbije Šotokan karate saveza, a u sklopu memorijala potpukovnik Goran Ostojić.

ЈАГОДИНСКИ КАРАТИСТИ НАЈБОЉИ: На шотокан првенству Србије преко 600 такмичара, ово су најуспешнији

FOTO: Privatna arhiva

Nadmetalo se 600 takmičara iz 40 klubova.

FOTO: Privatna arhiva

- Ovim smo ponovili prošlogodišnji uspeh. Rezultati pokazuju odličan rad u klubu koji ima tri sekcije. Posebno bih pohvalio seniora povratnika Iliju Cvetkovića, juniorku Tijanu Spasić i kadeta Novaka Kocića, koji su osvojili najveći broj medalja. I ostali takmičari dali su izuzetan doprinos ovom uspehu. Sve to nam daje još veći elan da radimo sa "našom decom" i da ostvarujemo što bolje rezultate – ocenjuje trener u sekciji vrtić "Pionir" Dragan Gligorijević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo