BESPLATNE ŠKOLE PLIVANJA I VATERPOLA NA STAROM GRADU: Evo kako da prijavite mališane

S.V.

16. 06. 2023. u 20:00

I ovog leta, opština Stari grad u saradnji sa VK Dorćol, VK Stari grad i SRPC "25.maj - Milan Gale Muškatirović" organizuje besplatne škole plivanja i vaterpola za decu od šest do 15 godina.

БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ ПЛИВАЊА И ВАТЕРПОЛА НА СТАРОМ ГРАДУ: Ево како да пријавите малишане

Foto Arhiva

 Kao i ranijih godina, najmlađi Starograđani od 1.jula moći će da treniraju, vežbaju, usvajaju zdrave životne navike i ljubav prema sportu.

Pravo na učešće u ovom besplatnom programu imaju deca koja žive na Starom gradu, a zainteresovani roditelji mogu ih prijaviti u Uslužnom centru opštine do 28.juna, svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)