INFO ZA PUTNIKE: Sekretarijat za javni prevoz raspisao tender

B.B.

19. 06. 2023. u 13:04

SEKRETARIJAT za javni prevoz raspisao je tender za usluge informisanja korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila javnog prevoza.

ИНФО ЗА ПУТНИКЕ: Секретаријат за јавни превоз расписао тендер

Foto: S. V.

Procenjena vrednost posla je 210 miliona dinara, a okvirni sporazum zaključuje se sa jednim ponuđačem, na period od 12 meseci.

U obrazloženju se ističe da uvođenjem novog sistema naplate javnog prevoza korisnici javnog prevoza nisu dovoljno obavešteni o informacijama vezanim za granice zona, vrste voznih isprava i način njihovog korišćenja, uslove korišćenja prevoza, kao i sistem naplate, kontrolu putnika i sistem prodaje usluga.

- Cilj nabavke je da se putem informisanja ostvare pouzdani kanali komunikacije sa korisnicama, odnosno da se isti upoznaju o svim promenama u okviru novog sistema naplate prevoza, poveća poverenje građana i poveća prihod od prodaje karata kako bi javni prevoz u Beogradu postao kvalitetniji i bolji, reprezentativan i prepoznatljiv - navedeno je u dokumentu.

Zainteresovani treba da ponude vizuelna rešenja za oglašavanja (statična i animirana), oglašavanje na reklamnim površinama putem plakata, prosvetljenih panoa, digitalnih displeja, u unutrašnjosti svih tipova vozila javnog prevoza sa porukama za putnike.

Rok za podnošenje ponuda je 3. jul do 9 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)