STRAŠNA SCENA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Čovek legao na šine i čekao da ga pregazi tramvaj, policija odmah reagovala (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2023. u 20:57

Muškarac koji je danas izazvao haos u centru grada, kada je iz čista mira legao na tramvajske šine i čekao da ga pregazi tramvaj, navodno je uhapšen sat vremena nakon tog incidenta u jednom parku u centru Beograda.

СТРАШНА СЦЕНА У БУЛЕВАРУ КРАЉА АЛЕКСАНДРА: Човек легао на шине и чекао да га прегази трамвај, полиција одмах реаговала (ВИДЕО)

Foto: Instagram/serbialive_beograd

Beograđani su danas ostali zatečeni prizorom koji je snimljen u Bulevaru kralja Aleksandra.

Snimak je nastao oko 18 sati, i to u trenutku kada je nailazio tramvaj. Vozač tramvaja je, srećom, na vreme video muškarca i ukočio.

Zbog ovog incidenta na lice mesta izašli su pripadnici policije. 

Na mrežama su osvanuli i snimci iz obližnjeg parkića, gde su policajci ispitivali svedoke. Okolnosti zbog kojih je muškarac legao na šine i dalje nisu poznate.

Na mrežama se piše da taj čovek inače kruži u parkiću oko Cvijićeve i Zdravka Čelara, i da nije sam. Sa njim su navodno žena i dvoje dece, koji tu prose za hranu. Navodno, on je prijavljivan zbog porodičnog nasilja prema toj ženi.

BONUS VIDEO: PALA TERASA SA 11. SPRATA SOLITERA - Drama u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)