STARCA VUJADINA U NOVOM RUHU: Završena rekonstrukciju frekventne vračarske saobraćajnice

Š. M.

18. 07. 2023. u 17:47

USPEŠNO je rekonstruisana Ulica starca Vujadina na Zvezdari, koja je zahvaljujući Gradu dobila nov i savremen izgled.

СТАРЦА ВУЈАДИНА У НОВОМ РУХУ: Завршена реконструкцију фреквентне врачарске саобраћајнице

GO Zvezdara

Radove na asfaltiranju čitave ulice u dužini od 170 metara i postavljanju ivičnjaka obavili su radnici JKP "Beograd put" u okviru redovnog održavanja po planu za 2023. godinu, a po nalogu JP "Putevi Beograda".

Predsednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić je zahvalio radnicima ovog gradskog preduzeća na angažovanju tokom dana sa izrazito visokom spoljnom temperaturom i istakao da mu je drago što je još jedna zvezdarska ulica kompletno rekonstruisana čime je kvalitet života stanovnika ovog dela podignut na viši nivo.

- Kompletnom rekonstrukcijom Ulice Starca Vujadina rešen je i višegodišnji problem koji su stanovnici ovog dela Zvezdare imali sa udarnim rupama - rekao je Jeremić. - Nakon ove saobraćajnice asfaltiranje će biti izvršeno u Čingrijinoj ulici, čime će infrastruktura na Zvezdari biti dodatno unapređena.

Ulica Starca Vujadina je jednosmerna, a sa obe strane sada su vidno obeležena parking-mesta, kao i ona za invalide. Takođe, iscrtani su i pešački prelazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)