PALILULA DANAS BEZ VODE: Radovi na vodovodnoj mreži

Novosti onlajn

26. 10. 2023. u 07:47

ZA NAJNUŽNIJE potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

ПАЛИЛУЛА ДАНАС БЕЗ ВОДЕ: Радови на водоводној мрежи

Foto: Arhiva

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama i naseljima: Marijane Gregoran (od Mirijevskog bulevara do Husinskih rudara), Pabla Nerude, Salvadora Aljendea (od Marijane Gregoran do Pabla Nerude) i naselje Mali Leskovac.

Potrošači u okolnim ulicama će ostati bez vode za piće, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/11-00-11 za pozive iz fiksne telefonije, kao i na web-adresi www.bvk.rs, saopšteno je iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija".

(Telegraf)

BONUS VIDEO: NEDELjA: Stiže priča o Džeju Ramadanovskom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu