POOŠTRENE EPIDEMIOLOŠKE MERE U KBC "ZVEZDARA": Maske obavezne, a ovim pacijentima zabranjene su posete

Novosti Onlajn

01. 11. 2023. u 07:42

USLED aktuelne epidemiološke situacije, došlo je do pooštravanja mera u Kliničko-bolničkom centru "Zvezdara", te je, između ostalog, obavezno nošenje zaštitnih maski za zaposlene, pacijente i sve posetioce ove zdravstvene ustanove.

ПООШТРЕНЕ ЕПИДЕМИОЛОШКЕ МЕРЕ У КБЦ ЗВЕЗДАРА: Маске обавезне, а овим пацијентима забрањене су посете

Ž.Knežević

Posete pacijentima su dozvoljene sredom od 14 do 14.30 časova. Dozvoljen je ulazak samo jedne osobe, a posete su zabranjene pacijentima na odeljenjima opredeljenim za izolaciju i lečenje obolelih od kovid 19, obolelima u izolaciji i odeljenjima intenzivne nege.

Takođe, onkološki i hematološki pacijenti koji se primaju na bolničko lečenje potrebno je da imaju negativan rezultat PCR testa na virus korona, koji nije stariji od 72 sata.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: I "NOVOSTI" DEO AMFILOHIJEVE BIBLIOTEKE: U manastiru Stanjevići i fotografije Dragana Milovanovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu