ZAHVALNI SENIORIMA: Ministar Siniša Mali i gradski sekretar posetili klub za stare "Anđelka Trnavac" na Banjici

A. Z. K.

10. 02. 2024. u 17:57

MINISTAR finansija Siniša Mali i sekretar za socijalnu zaštitu Petar Jordanov obišli su klub za stare "Anđelka Trnavac" na Banjici.

ЗАХВАЛНИ СЕНИОРИМА: Министар Синиша Мали и градски секретар посетили клуб за старе Анђелка Трнавац на Бањици

Beoinfo

Tokom posete najavljeno je da će se Grad potpruditi da seniorima obezbedi različite usluge u sklopu dnevnih centara i klubova.

U sklopu Gerontološkog centra postoje 32 ovakva kluba koje posećuje oko 8.500 prestoničkih penzionera. Ministar finansija Siniša Mali zahvalio se seniorima za sve što su uradili za našu zemlju, ali i na podršci koju pružaju državnim programima i projektima.

- Bez podrške naših penzionera, Srbija ne bi mogla da napreduje. Trudićemo se da putem velikih razvojnih projekata ulepšamo i unapredimo našu zemlju, a da mlađim generacijama ostavimo bolje mesto za život - rekao je ministar Mali.

Sekretar za socijalnu zaštitu Petar Jordanov rekao je tokom posete da će Grad nastaviti da brine o najstarijim sugrađanima. Predsednica GO Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da je Opština spremna da podrži sve projekte koje sprovodi Gerontološki centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024