SMOTRA 1.200 IZLAGAČA: Tokom vikenda do sad najveća izložba pasa, ulaz slobodan

B.B.

23. 02. 2024. u 11:46

TOKOM vikenda prestonica će biti domaćin, do sad najveće izložbe pasa. U "Štark areni", u subotu i nedelju, ljubitelji pasa imaće priliku da vide više od 1.200 izlagača iz 20 zemalja.

СМОТРА 1.200 ИЗЛАГАЧА: Током викенда до сад највећа изложба паса, улаз слободан

Foto: Tanjug/AP

 

Izložbu organizuju kinološka društva Zemun i pasminski klubovi. Pred sudijama, koji dolaze iz Kine, Malezije, iz Tajlanda, evropskih zemalja, Meksika i Amerike, prošetaće šnauceri, dobermani, patuljaste rase pasa i špicevi.

Ulaz je slobodan za sve, a manifestacija počinje i u subotu i u nedelju od 9 časova, a završava se u 20 časova. Organizatori kažu da su dobrodošli roditelji sa decom i svi ostali ljubitelji životinja, ali napominju da ne mogu ući sa psom, osim sa onima koji su prijavljeni na manifestaciju zbog velike gužve i ukupnog broja koji već imaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove