DODATNI TERMINI ZA BESPLATNU MAMOGRAFIJU: Evo kako se dame mogu prijaviti

S.V.

06. 03. 2024. u 16:00

TERMINI za besplatne preglede u mobilnom mamografu ispred Opštine Novi Beograd su popunjeni, ali sve zainteresovane žene i dalje mogu da zakažu pregled za narednu lokaciju u "Beogradu na vodi" od 9.marta ili u domovima zdravlja Voždovac i Novi Beograd, kao i Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Železnice Srbije".

ДОДАТНИ ТЕРМИНИ ЗА БЕСПЛАТНУ МАМОГРАФИЈУ: Ево како се даме могу пријавити

G.Šljivić

 

Prema rečima dr Radoljupke Radosavljević, do sada je zakazano skoro 900 pregleda, od toga više od 600 u mobilnom mamografu, a u domovima zdravlja otvorili su dodatne termine.

- Žene i dalje mogu da zakažu svoje preglede u mobilnom mamografu koji će biti na sledećoj lokaciji i u domovima zdravlja koji nam pružaju podršku u ovoj akciji. Brojevi telefona su 060/7171969 ili 060/7171523 - kazala je dr Radosavljević.

Ona je dodala da žene vole da se pregledaju u mobilnom mamografu zato što nemaju osećaj da ulaze u zdravstvenu instituciju.

-Do sada smo pregledali 270 žena zaključno sa sinoćnom akcijom, to je neki presek stanja. U prethodnoj akciji smo pregledali 2.050 žena i od toga je 170 žena upućeno na dopunsku dijagnostiku, od toga je šest rezultata bilo visokosuspektnih na karcinom dojke - istakla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo