PRIREDBA ZA 63.ROĐENDAN: Svečanost povodom jubileja obrenovačke predškolske ustanove

S.V.

19. 04. 2024. u 16:00

SVEČANOM priredbom u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" obeležen je 63. rođendan Predškolske ustanove "Perka Vićentijević".

ПРИРЕДБА ЗА 63.РОЂЕНДАН: Свечаност поводом јубилеја обреновачке предшколске установе

GO OBRENOVAC

Na svečanosti su nastupila deca iz svih obrenovačkih vrtića. Programu su prisustvovali, pored velikog broja građana, i predstavnici Opštine Obrenovac i drugih institucija.

Direktor PU "Perka Vićentijević" Miloš Desančić naglasio je da se tokom prethodnih godina rada ulagalo u proširenje kapaciteta ove ustanove.

- Pre dve godine, otvoren je novi objekat vrtića u Belom polju, očekujemo uskoro otvaranje i objekta u Bariču. Naime, naši kapaciteti iz godine u godinu rastu međutim, uvek su nam potrebni još veći kapaciteti - naveo je Desančić.

Ova predškolska ustanova u svom radu primenjuje novi program predškolskog vaspitanja pod nazivom "Godine uzleta".

- Novi pogram rada obuhvata saradnju sa roditeljima i lokalnom zajednicom. Sadržaj ovog programa je zanimljiv deci, a deo programa predstavljen je na ovoj priredbi. S obzirom na to da su deca akteri ove predstave, izdvojili smo ono što je karakteristično za njih, a to su pesma i igra - rekla je stručni saradnik PU "Perka Vićentijević" Dragana Cvetanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)