SOPOT DOBIJA NOVU SAOBRAĆAJNICU: Spajaju Kneza Miloša sa Ulicom Janka Katića

Š.M.

19. 04. 2024. u 19:18

OPERATIVA Javnog komunalnog preduzeća i Gradske opštine Sopot započela je radove na probijanju novog puta koji će spojiti ulicu Kneza Miloša sa Ulicom Janka Katića u mesnoj zajednici Sopot.

СОПОТ ДОБИЈА НОВУ САОБРАЋАЈНИЦУ: Спајају Кнеза Милоша са Улицом Јанка Катића

GO Sopot

 U pitanju je deonica dužine 250 metara i širine deset metara, koja će omogućiti lakši pristup sa glavne ulice građanima Ulice Janka Katića, a sa druge će biti direktan prilaz budućem naselju koje će se praviti na toj lokaciji.

Trenutno mašine na ovoj lokaciji uklanjaju zemlju i zaraslo šiblje, nakon čega se se prostor nasuti i spremiti za asfaltiranje.

Na probijanju važne saobraćajnice angažovan je potreban broj radnika i nekoliko građevinskih mašina, kako bi radovi bili što pre završeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)