RADNO VREME TOKOM PRAZNIKA: Evo kako će narednih dana da funkcioniše Beograd

A. KLISURIĆ

30. 04. 2024. u 06:00

TOKOM obeležavanja Praznika rada u sredu i četvrtak linije javnog gradskog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, a tako će biti i u petak.

РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА: Ево како ће наредних дана да функционише Београд

I.D.S.

Pojedini marketi tokom 1. maja radiće skraćeno ili će biti zatvoreni. JKP "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od 1. do 6. maja.

Trgovina

POJEDINI trgovinski lanci u sredu 1. maja radiće skraćeno ili će biti zatvoreni. Međutim, Beograđani će sigurno u gradu naći i one koji će dežurati tokom Praznika rada. Već u četvrtak svi marketi radiće po uobičajenom radnom vremenu. Prestonički tržni centri neće menjati radno vreme, pa će njihova vrata tokom dva dana biti otvorena za posetioce.

Gradske pijace

Sve pijace koje posluju u sastavu JKP "Beogradske pijace" u sredu i četvrtak radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

Palilulska pijaca biće otvorena od 7.00 do 21 čas, "Buvljak" na Miljakovcu biće otvoren od 8.00 do 16.00 časova, dok će pijaca cveća u Krnjači raditi od 8.00 do 19.00 časova. "Veletržnica" će tokom prazničnih dana biti otvorena 24 sata.

Dežurne apoteke

UKUPNO pet apoteka "Beograd" će tokom prvomajskih praznika primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, na Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu i Lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27. Privatne apoteke verovatno će tokom oba dana raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Prevoz i parking

VOZILA javnog gradskog prevoza u sredu, četvrtak i petak saobraćaće po nedeljnom redu vožnje. Kako su najavili u Sekretarijatu za javni prevoz, u subotu 4. maja, vozila će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Radnici "Parking servisa" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima prestonice od 1. do 6. maja. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g. Javne garaže fnkcionisaće uobičajeno, kao i Služba za prenos vozila.

Pošte

TOKOM obeležavanja Praznika rada, pošta u Takovskoj radiće neizmenjeno - 24 sata. Ekspozitura na aerodromu "Nikola Tesla" dežuraće od 8.00 do 15.00 časova. Pošte u pojedinim tržnim centrima biće otvorene tokom srede i četvrtka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)