SUTRA KROZ FRANCUSKU, DEČANSKA BLOKIRANA: Izmene na linijama javnog gradskog prevoza

S. B. M.

25. 07. 2020. u 09:36

RASKRSNICA Francuske ulice i Cara Dušana biće puštena za saobraćaj sutra, kako su gradski čelnici i najavili.

СУТРА КРОЗ ФРАНЦУСКУ, ДЕЧАНСКА БЛОКИРАНА: Измене на линијама јавног градског превоза

Foto V. Danilov

Zato će javni gradski prevoz funkcionisati drugačije nego prethodnih dana. Zbog snimanja reklame, i Dečanska će biti zatvorena za saobraćaj.

Vozila sa linije 5A u nedelju će saobraćati ulicama Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Dubrovačkom, Dunavskom, Žorža Klemansoa, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije do Vukovog spomenika.
Autobusi 24 u oba smera voze ovom trasom, ali iz Žorža Klemensoa skreću u Francusku i nastavljaju redovnom trasom. Linija 26 pak vozi trasom kroz Dunavsku, pa kroz Žorža Klemansoa, a onda Francuskom i dalje saobraća redovno.
Linije 37 i 44 saobraćaju bez izmena, dok linija 79 iz ulice Žorža Klemensoa vozi kroz Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta, Starine Novaka i dalje redovnom trasom.
Ujedno, vozila sa noćne linije 26H saobraćaće kao i vozila sa dnevne linije, dok 401N takođe vozi ulicama Dunavska, Žorža Klemansoa, Francuska, Cara Dušana i dalje redovno.

Foto P. Milošević

Od ponedeljka, linija 11 vozi skraćeno, a umesto trolejbusa 28 i 41 idu autobusi, dok će linija 29 saobraćati samo do Slavije.

Dečanska će biti zatvorena od Vlajkovićeve do Nušićeve u jutarnjim časovima, pa će linije 24, 27, 37 i 44, 58 voziti preko Terazija. EKO 1 će ići ka Novom Beogradu kroz Bulevar kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom do Terazijskog tunela, a u smeru ka Vukovom spomeniku trasom Zeleni venac, Prizrenska i Terazije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima