UŽAS U BEOGRADU: Društvenim mrežama se širi brutalan snimak - obesili psa i ostavili da visi (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

S. V.

08. 09. 2020. u 09:45

SNIMAK na kojem se vidi obešen pas, koji bez znakova života visi na kanapu u obrenovačkoj Ulici Đačkog bataljona, u blizini romskog naselja, uznemirio je sugrađane. Brutalan video ustalasao je društvene mreže.

УЖАС У БЕОГРАДУ: Друштвеним мрежама се шири бруталан снимак - обесили пса и оставили да виси (УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iako su nam iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili da je policijska ekipa izašla na teren i obavila uviđaj, i dalje nije poznato da li je nesrećna životinja prvo ubijena pa zatim obešena ili je skončala sa kanapom oko vrata, viseći uz zid zgrade.

- Policijska uprava u Obrenovcu primila je prijavu sugrađana 5. septembra, kada je obavljen uviđaj. O celom slučaju obavešten je zamenik javnog tužioca u Obrenovcu, koji je naložio krivičnu prijavu protiv N.N. lica - rekli su, za "Novosti" iz MUP.

Predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković rekao nam je da je obavešten o vešanju psa, te da je zgrožen ovim činom.

- Mi kao lokalna samouprava najoštrije osuđujemo ovaj zločin, zahtevamo od policije da ovaj slučaj tretira kao da je ubijen čovek. Apelujemo na nadležne da što pre identifikuju vinovnike ovog ubistva - kaže Čučković.

"KEFO ZOTE"

POSLE ubistva psa 2018. godine u Obrenovcu, policija je uhapsila devojku K. P. (24) i mladića M. Đ. (21) zbog sumnje da su ritualno ubili psa i taj čin uživo prenosili na društvenim mrežama. Prema nekim tvrdnjama, sekta "Kefo zote" prinosi žrtve pasa i mačaka, koje prethodno zlostavlja. Sekta navodno ima ideologiju kosmičke energije, koja se "postiže" ritualnim ubistvima i mučenjem slabijih.

Ovaj monstruozni čin šokirao je građane i podsetio ih na sektaški obred krajem 2018. godine tokom kojeg je, takođe na teritoriji Obrenovca, mučen i ubijen pas. Tada je društvenim mrežama kružio video na kojem se videlo kako mladić zabija nož u psa, sve vreme ponavljajući dve reči - "kefo zote", što su tada sugrađani povezali sa sektaškim obredima. Zbog toga, Obrenovčani sada s razlogom strahuju, jer su zabrinuti da delovanje sekte nije prestalo u ovoj prigradskoj opštini.

Video možete pogledati KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!