POSETA NAJSTARIJEM RAKOVIČANU: Pokloni za deda Boru (91)

G. N.

09. 09. 2020. u 17:17

PREDSEDNIK GO Rakovica Miloš Simić obišao je jednog od najstarijih stanovnika Rakovice, Borisava Đorđića (91), koji živi u Srzentićevoj ulici u naselju Stari Košutnjak. Novi predsednik je deda Bori uručio prigodne poklone, uz želju da još dugo godina provede u zdravlju.

ПОСЕТA НАЈСТАРИЈЕМ РАКОВИЧАНУ: Поклони за деда Бору (91)

Foto: Opština Rakovica

- Čast mi je da sedim sa Vama i da nešto od Vas naučim - rekao je Simić. - Vaša generacija je izgradila ovu zemlju, mnogo toga lepog nam je ostavila. Osim toga penzioneri su podneli najveći teret ekonomskog oporavka i zaslužni ste što Srbija danas ide putem napretka.

Deda Bora, koji i u 91. godini života pleni svojom vitalnošću i visprenošću, zahvalio se na poseti istakavši da je veoma zadovoljan svojim životom u Rakovici, u kojoj je proveo veći deo života. On je omiljen i u komšiluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar