TROLI OTKAZALE KOČNICE? Novi detalji karambola u Cvijićevoj, tri osobe povređene (FOTO)

J. G. - I. B.

27. 10. 2020. u 16:30

U CVIJEĆEVOJ ulici kod broja 104 na Paliluli, danas oko 11.00 časova, došlo je do lančanog udesa u kojem je učestvovalo vozilo JKP "GSP", odnosno trolejbus na liniji 40 i tri putnička automobila, dok je ukupno oštećeno 11 vozila. Kako su za "Novosti" potvrdili u Hitnoj pomoći, tri osobe su tom prilikom zadobile lakše telesne povrede, od kojih je dvoje prevezeno na Urgentni centar.

ТРОЛИ ОТКАЗАЛЕ КОЧНИЦЕ? Нови детаљи карамбола у Цвијићевој, три особе повређене (ФОТО)

Foto: J.G.

 Vozač trole je izgubio kontrolu nad vozilom koje je prvo udarilo u tri autmobila u pokretu, oborilo saobraćajni znak tik pored trafike, a potom oštetilo i osam parkiranih auta, na trotoaru pored, gde se i zaustavilo.

Foto: J.G.

 

Sumnja se da je uzrok saobraćajne nezgode, kako nezvanično saznajemo, otkazivanje kočnica na troli.

- Precizne informacije o ispravnosti našeg vozila imaćemo sutra nakon detaljnog tehničkog pregleda - rekli su nam u JKP "GSP". - Radi se o savesnom vozaču (43) kojem je nakon nesreće pozlilo, bio mu je povišen pritisak, te je dobio lek za smirenje.

I. B.

 

Potpuni prekid saobraćaja na ovoj deonici trajao je do 13.30 časova, kada su ekipe šlep službe odvezle trolejbus.

Foto: J.G.

 

Reporteri "Novosti" na mestu udesa su zatekli razbijena stakla, koje je bilo svuda po ulici, otpale branike, "zalepljene" automobile i nekoliko očevidaca.

- Ništa nisam videla, samo sam čula jak udarac i izletela iz kioska. Videla sam stravičan prizor i shvatila da sam mogla biti ozbiljno povređena - priča radnica trafike.

Foto: J.G.

 

Tačna procena načinjene štete znaće se kada budu obrađeni svi prikupljeni podaci o oštećenim automobilima.

DAN RANIJE

NA raskrsnici Nemanjine i Sarajevske ulice juče se dogodila saobraćajna nesreća kada je tramvaj udario putničko vozilo. Na teren su izašle i ekipe Hitne pomoći, ali, srećom nije bilo povređenih. Saobraćaj je bio u zastoju, a autobusi su umesto na Zeleni venac išli u Nemanjinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)