KVAR NA PODRUČJU TOPLANE "MILJAKOVAC": Pojedine ulice bez grejanja do večernjih časova

G. N.

25. 11. 2020. u 14:00

ZBOG kvara na distributivnom grejnom području toplane „Miljakovac”, bez grejanja će od 10 sati danas biti deo potrošača u tom delu grada, najavili su iz JKP „Beogradske elektrane”. Kako se precizira, bez isporuke toplotne energije će biti potrošači u rejonu ulica: Vareške, Matije Gupca, Pere Velimirovića, Velisava Vulovića, naselja Dedinje do Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića i Ulice Rajka Mitića.

КВАР НА ПОДРУЧЈУ ТОПЛАНЕ МИЉАКОВАЦ: Поједине улице без грејања до вечерњих часова

Foto D. Milovanović

– Ekipe za hitne intervencije su na terenu i učiniće da kvar na delu magistralnog toplovoda otklone u najkraćem mogućem roku. Prema procenama, očekuje se da će potrošači u pomenutim rejonima grejanje dobiti u večernjim satima – navodi se u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIREDBA ZA 63.ROĐENDAN: Svečanost povodom jubileja obrenovačke predškolske ustanove