GRAĐEVINSKE MAŠINE UNIŠTILE ASFALT: Žitelji Ulice Ivana Gradinka na Zvezdari nedeljama vode borbu sa kraterima

J. D.

08. 12. 2020. u 06:47

KOLOVOZ pun zemlje i blata, oštećenja na kolovozu i krateri koji svakog dana postaju sve veći slika su sa kojom se stanovnici Ulice Ivana Gradnika na Zvezdari suočavaju skoro mesec dana.

ГРАЂЕВИНСКЕ МАШИНЕ УНИШТИЛЕ АСФАЛТ: Житељи Улице Ивана Градинка на Звездари недељама воде борбу са кратерима

Velika oštećenja

Zbog teške mehanizacija koja svakodnevno prolazi ovom ulicom, zbog potrebe novonastalog gradilišta gde su trenutno radovi na iskopavanju temelja bez istaknute table o radovima, ulica je iz dana u dan u sve lošijem stanju.

Ulica je pešački prolaz, veza između Bulevara kralja Akelsandra i Ulice Živka Davidovića, pa se veliki broj pešaka svakodnevno kreće ovim delom grada.

Pomenuto gradilište je uveče neosvetljeno, što dodatno stvara problem jer pešaci ne vide po kakvoj klizavoj stazi se kreću. Kako bi se rešio problem prvo su želeli da zakucaju na vrata investitora, međutim na gradilištu ne postoji građevinska tabla. Ni u opštini Zvezdara nisu dobili odgovor. Zbog istog problema nadležne iz ove lokalne samouprave kontaktirala je i naša redakcija, ali odgovor nije stigao.

OŠTEĆENjA

Pojedini stanari ove ulice, iako su pokušali, nisu uspeli da izbegnu rupe i kratere, pa su oštetili svoje automobile. Dodatno ih plaši i to što dolaze kiše, pa ako se oštećenja ne saniraju, zabrinuti su da neće moći da automobilima da prolaze svojom ulicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća