RADNO VREME ZA PRAZNIKE: Ovako će raditi marketi, pošte i apoteke u Beogradu

J. D.

30. 12. 2020. u 09:22

PRVI dan nove 2021. godine biće neradan za uslužne, ugostiteljske i trgovinske objekte širom prestonice, dežuraće samo pojedine apoteke u centru grada i filijala Pošte u Takovskoj ulici.

РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИКЕ: Овако ће радити маркети, поште и апотеке у Београду

Dežuraće pojedine apoteke / Foto N. Živanović

Parkiranje će biti besplatno 1. i 2. januara, dok će javni gradski prevoz u petak saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

Trgovinski objekti 31. decembra radiće uglavnom do 18 časova, dok će za većinu prodavnica 1. januar biti neradan dan. Od 2. do 6. januara važiće radno vreme u skladu sa odlukom Vlade. Posetioci tržnih centara moći će da pazare do 18 časova 31. decembra 2020. godine, a potom u subotu.

GRADSKE PIJACE

Zelene pijace u četvrtak će raditi od 6 do 19 časova, dok će 1. januara većina biti zatvorena. Planirano je da 2. januara sve zelene pijace rade od 6 do 14 časova. Otvoreni tržni centar - Novi Beograd neće raditi prvog januara, kao ni cvetna pijaca u TC "Krnjača".

PREVOZ I PARKING

Gradski prevoz će 1. januara saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Takođe, do 4. januara biće ukinute minibus ekspres linije E1 i E6, dok do 11. januara neće saobraćati E1 i E2. Na snazi je i dalje zabrana noćnih linija.

JKP "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada 1. i 2. januara, kao i u nedelju i u novogodišnjoj noći.

APOTEKE

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, kao i ranijih godina, 1. i 2. januara primati kupce 24 časa: u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

POŠTA

U novogodišnjoj noći Glavna pošta u Takovskoj ulici biće otvorena non-stop, dok će filijale koje imaju celodnevno radno vreme u četvrtak raditi do 17.00. U petak, 1. januara, dežuraće samo Glavna pošta, dok će narednog dana biti otvoreni šalteri ekspoziture u Savskoj ulici, a u TC "Stadion", "Novi Merkator", "Big fešn" i u "Šopiju" u Borči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku