GORAN VESIĆ OBJAVIO: Upravo pušten saobraćaj u punom profilu u Jurija Gagarina i Antifašističkim borbama (FOTO)

Novosti online

31. 12. 2020. u 19:48

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je da je upravo pušten saobraćaj u punom profilu u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe koje su koje su rekonstruisane u okviru proširenja saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42.

ГОРАН ВЕСИЋ ОБЈАВИО: Управо пуштен саобраћај у пуном профилу у Јурија Гагарина и Антифашистичким борбама (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

- Kao što sam obećao upravo je pušten saobraćaj u punom profilu u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, koje su rekonstruisane u okviru proširenja saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42 - piše na Fejsbuk profilu zamenika gradonačelnika.

Završena je rekonstrukcija desne kolovozne trake Ulice Jurija Gagarina od izlazne rampe Mosta na Adi do Ulice Marka Hristića u dužini od oko 600 metara sa četiri saobraćajne trake i Ulice Antifašističke borbe obe kolovozne trake u dužini od 160 m, sa po tri saobraćajne trake za svaki smer.

Kao što sam obećao upravo je pušten saobraćaj u punom profilu u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, koje su...

Posted by Goran Vesić on Četvrtak, 31. decembar 2020.

U okviru proširenja saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42, izgrađeno je 1150 metara vodovoda, 1430 metara fekalne i atmosferske kanalizacije, oko 180 m novog toplovoda, posađeno novih 35 stabala i urađeno oko 1250 kvadratnih metara travnjaka.

Ugovorena vrednost radova je 268.989.503,98 dinara bez PDV-a sa rokom za izvođenje do marta 2021. godine kada će biti završeni i preostali radovi.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade