GLANC ZA SEDAM ŠKOLA: Počeli radovi na održavanju obrazovnih ustanova na Savskom vencu

A. V. V.

13. 01. 2021. u 06:47

ГЛАНЦ ЗА СЕДАМ ШКОЛА: Почели радови на одржавању образовних установа на Савском венцу

Foto GO Savski venac

RADOVI na tekućem održavanju osnovnih škola na Savskom vencu zvanično su počeli juče.

Iako su, prema prethodnim najavama, majstori trebalo da zasuču rukave krajem prošle godine, popravka je sačekala ovu godinu. Rekonstrukcija škola pokrenuta je na inicijativu predsednika GO Savski venac Miloša Vidovića.

Radovi će se u narednom periodu izvoditi u sedam osnovnih škola i to: OŠ "Radojka Lakić", OŠ "Stefan Nemanja", OŠ "Đuro Salaj", OŠ "Isidora Sekulić", OŠ "Vojvoda Živojin Mišić", OŠ "Petar Petrović Njegoš" i OŠ "Vojvoda Radomir Putnik". A majstori će raditi na popravci uzemljenja, oštećenih delova u fiskulturnim salama, sanaciji i zameni horizontalnih i vertikalnih oluka i oštećenih delova ograde, kao i na sređivanju učionica i mokrih čvorova. Radovi će se sprovoditi po obimu posla, odnosno prioritet će imati oni delovi za koje je potreban duži vremenski period sanacije.

Majstore je juče ovim povodom obišao član opštinskog Veća Vladimir Pavlović u društvu sa predstavnicima osnovnih škola "Petar Petrović Njegoš", "Vojvoda Radomir Putnik" i "Đuro Salaj" koji su istakli odličnu saradnju sa opštinom Savski venac i zahvalili se predsedniku Milošu Vidoviću na stalnoj brizi o potrebama ovih škola i njenih đaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)