DO PORODILIŠTA - NAOKOLO: Raskopan deo Balkanske ulice, znatno teži pristup klinici "Narodni front"

S. B. MILOŠEVIĆ

22. 01. 2021. u 08:51

U podnožju Balkanske, na raskrsnici sa ulicama Admirala Geprata, Gavrila Principa i Milovana Milovanovića od 1. januara zjapi iskopana rupa u sklopu rekonstrukcije Ulice Milovana Milovanovića, odnosno Savskog trga.

ДО ПОРОДИЛИШТА - НАОКОЛО: Раскопан део Балканске улице, знатно тежи приступ клиници Народни фронт

Zatvoreni su delovi tri ulice / Foto N. Skenderija

Međutim, zbog zatvaranja ove tri ulice, pristup porodilištu "Narodni front" je otežan. Iako bi radovi trebalo da budu završeni do 31. januara, mala je verovatnoća da će ovo čvorište biti asfaltirano za deset dana.

Buduće tate koje svoje supruge voze na pregled ili u porodilište mogu da se nađu u neprijatnoj situaciji kada naiđu na ovaj krater i shvate da ne znaju kuda najbrže da stignu do porodilišta. Većina je koristila mogućnost da se iz Ulice kneza Miloša isključi u Admirala Geprata, pa uđe u Balkansku i onda skrene desno u Kraljice Natalije i tako stigne do klinike "Narodni front". Međutim, zbunjeni vozači se vrate u Kneza Miloša, pa u Nemanjinu, da voze preko Savskog trga, onda Savskom sve do Ulice Mihaila Bogićevića (koja je tokom radova jednosmerna) kako bi stigli do Ulice Gavrila Principa, a onda skrenu u Jug Bogdanovu, prođu stajalište autobusa i uključe se u Kraljice Natalije. Za one koji se ne snalaze dobro po centru grada, sve ovo može da bude veoma stresno.

Rok za završetak radova na ovoj raskrsnici je 31. januar. Ipak, po situaciji na terenu, čvorište će biti zatvoreno za saobraćaj znatno duže. Trgovci iz radnji u Balkanskoj kažu da radnika na tom gradilištu više nema nego što ima. Pešaci i ovde preskaču prepreke, gaze po blatu i obilaze oko građevinskih mašina ne bi li stigli do cilja.

AUTOBUSI PO IZMENjENOJ TRASI

ZBOG radova i autobusi 52, 53, 56 i 56L saobraćaju izmenjeno. U smeru ka Zelenom vencu saobraćaju trasom kroz Savsku, pa kroz Mihaila Bogićevića i Gavrila Principa do okretnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)