UPRAVO RASTURENA JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA: Preko 50 ljudi u klubu u rano jutro usred Beograda!

G.N.

28. 02. 2021. u 10:42

JOŠ jedna korona žurka rasturena je jutros oko 10.20 časova. Okupljanje je uz di-džeja organizovano u klubu KPTM na Dorćolu, u Žorža Klemansoa.

УПРАВО РАСТУРЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА: Преко 50 људи у клубу у рано јутро усред Београда!

Foto: Novosti

Kako nam je potvrdio načelnik Komunalne milicije Ivan Divac, zatečeno je 65 ljudi, starosti između 30 i 40 godina.

- Lokal je ispražnjen. Ovo je specificna situacija jer je žurka organizovana na otvorenom. Kršenja mera je bilo ali to nije drastično, kao kad bi to bio slučaj da je okupljanje u zatvorenom objektu - kaze Divac za "Novosti".

Prema rečima našeg sagovornika, tužilac će odlucčivati o krivičnom gonjenju vlasnika, upravo zbog toga što se događaj organizovao na otvorenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

SVEČANO: Šapić laureatima uručio Nagradu grada Beograda za 2023. godinu