БЕЗ ПРОМЕНА ДО СПАЈАЊА БАНАКА: Шта значи спајање Комерцијалне и НЛБ

Б. Ца.

15. 01. 2021. у 06:30

БЕЗ ПРОМЕНА ДО СПАЈАЊА БАНАКА: Шта значи спајање Комерцијалне и НЛБ

Фото архива

КОМЕРЦИЈАЛНА и НЛБ банка Београд наставиће да раде као засебне банке све до правног спајања - сапштено је јуче из Комерцијалне банке, чији је однедавно власник словеначка НЛБ група.

У редовном пословању са клијентима донедавно домаће банке, краткорочно гледано, неће бити никаквих промена и они ће неометано моћи да користе све услуге. Сви депозити, кредити и рачуни остају активни под истим условима.

У наредним недељама, на располагању клијентима обе банке, као и будућим, биће пакет добродошлице, бесплатно коришћење банкомата обе банке. Наводе и да клијенти неће морати да промене мобилну апликацију, интернет банку, картице, те да ће моћи да наставе да користите стандардне услуге и постојеће картице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

disident

17.01.2021. 06:09

interesuje me da li rukovodstvo drzave , kao sto prodaje banke , moze da proda i narod ? ili da ih bar stavi pod hipoteku kod neke medjunarodne korporacije ? i da li je kmetstvo zabranjeno ustavom Srbije ? # kmetovi su osobe koje rade bez plate , dobijaju samo hranu i gde da spavaju a nemaju pravo nista da poseduju # ipsada da su kmetovi u boljem polozaju od sadasnjih radnika imaju za hranu ali ne i za najam stana .