DVA PUTA PRST U OKO SRBIJI: Dritan ponovo čestitao nezavisnost lažnoj državi Kosovo!

DVA PUTA PRST U OKO SRBIJI: Dritan ponovo čestitao "nezavisnost" lažnoj državi Kosovo!

ZAMENIK premijera Crne Gore, Dritan Abazović ponovo je poželeo tzv. Kosovu srećnu "trinaestu godišnjicu nezavisnosti", reagujući na kritike predsednika opštine Tuzi Nika Đelošaja da Prištini nije uputio čestitku i postavljajući mu kontra pitanje, zašto predsednik Crne Gore ne objavljuje javno korenspondenciju sa tzv. Kosovom i da li mu možda sada to više nije važno, prenosi RTK.

26. 02. 2021. u 20:29

MILOVI AGENTI ŠPIJUNIRALI AMFILOHIJA I LIDERE DF: Krivične prijave protiv bivših čelnika ANB

MILOVI AGENTI ŠPIJUNIRALI AMFILOHIJA I LIDERE DF: Krivične prijave protiv bivših čelnika ANB

OD početka prošle godine, pa do parlamentarnih izbora 30. avgusta, u vreme održavanja litija kao vida prostesta sveštenstva Mitropolije crnogorsko-primorske i građana protiv usvojenog Zakona o slobodi veroispovesti, agenti tajne službe svakodnevno su nezakonito pratili i snimali blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, kao i opozicione političare, novinare...

26. 02. 2021. u 10:30

U CRNOJ GORI 11 PREMINULIH: Inficirana još 571 osoba

U CRNOJ GORI 11 PREMINULIH: Inficirana još 571 osoba

LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (srijeda, 24. februar 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 2100 uzoraka na novi koronavirus.

25. 02. 2021. u 15:13