UMREĆE TI NEKO BLIZAK AKO NE PLATIŠ: Uhapšena cela porodica iz CG, za skidanje crne magije naplatili pola miliona evra

Novosti online

06. 10. 2020. u 22:14

TROJE crnogorskih državljana zastrašivali su dve osobe da će im članovi porodice umreti, ako papreno ne plate "skidanje" bačenih čini.

УМРЕЋЕ ТИ НЕКО БЛИЗАК АКО НЕ ПЛАТИШ: Ухапшена цела породица из ЦГ, за скидање црне магије наплатили пола милиона евра

FOTO: Depositphotos

Pljevljani Heika (24), Adnan (46) i Semira Huseinović (46) tri godine zastrašivali su porodicu i govorili da mogu ukloniti crnu magiju, uz pomoć "nekog čoveka iz Novog Pazara".

Od 2017. godine do nedavno, kada su procesuirani, uspeli su da na taj način uzmu oko pola miliona evra, koje su oštećene uglavnom pozajmljivale od rodbine.

- Zaplašivali su ih, govorili da im ovaj iz Novog Pazara predviđa smrt članova njihove porodice, za šta su one davale novac i pozajmljivale od rodbine da plate - kazao je izvor iz Uprave policije.

Iz te institucije pre dva dana zvanično je saopšteno da su Huseinovići osumnjičeni da su, kao saizvršioci, prevarili dve osobe za oko pola miliona evra, nudeći im usluge skidanja “crne magije”.

Pojasnili su da su protiv njih podneli krivičnu prijavu zbog krivičnog dela prevara.

Sumnjiče ih da su od 2017. do 2020. godine u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica doveli i održavali u zabludu dva oštećena lica:

- Naterali su jednu od oštećenih da plati novčani iznos od 57.000 američkih dolara i drugu između 430.000 i 500.000 eura, za navodne usluge skidanja ‘crne magije’.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NOVI DETALJI O SMRTI BRANA MIĆUNOVIĆA: Sumnja se da je ovo uzrok