MANDIĆ O SPISKU IMENA MINISTARA ZA NOVU VLADU: Mnogo je trpeo DF, mnogo je ružnih reči rečeno, kako smo gramzivi - fotelje su želeli drugi

Novosti onlajn

05. 11. 2020. u 19:52

LIDER Nove srpske demokratije, i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je da su se stvari "razbistrile".

МАНДИЋ О СПИСКУ ИМЕНА МИНИСТАРА ЗА НОВУ ВЛАДУ: Много је трпео ДФ, много је ружних речи речено, како смо грамзиви - фотеље су желели други

Milan Knežević i Andrija Mandić / Arhiva

- Mnogo je trpeo DF, mnogo je ružnih reči rečeno, kako smo gramzivi političari. Evo mandatar je ponudio spisak i poznajem samo jednog čoveka. Ispostavlja se da su fotelje želeli drugi - rekao je Mandić nakon sastanka sa mandatarom za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravkom Krivokapićem.

Mandatar za sastav vlade Zdravko Krivokapić predstavio je danas kadrovska rešenja za izvršnu vlast.

On je kazao da će se o predlogu mandatara izjasniti na stranačkim organima.

- Protiv nas se radilo u portama crkvi. Ali znali smo da će svi pokazati svoje pravo lice. Proći će i ovo brzo imaćemo slobodne izbore - zaključio je lider Nove.

Njegov kolega iz DF-a, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević je dodao:

- Oni koji su vodili udbaške kampanje protiv DF-a večeras treba da spuste glavu. Mandatar predstavio Vladu, a autentični predstavnici ne mogi da budu na ključnim pozicicijama, posebno u bezbednosnom sektoru gde su Terzić i Abazović - kazao je Knežević.

Mandić i Knežević nisu hteli da odgovaraju na pitanje novinara.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)