MANDIĆ NE ZABORAVLJA DODIKOVU PODRŠKU: Srpsku i Crnu Goru veže bratska ljubav

Novosti online

13. 11. 2020. u 16:12

SRPSKI narod u Crnoj Gori nikada neće zaboraviti šta su Srbi iz Srpske i Milorad Dodik učinili za njih tokom borbe za srpske svetinje u Crnoj Gori, poručio je lider najjače vladajuće stranke u ovoj državi Andrija Mandić.

МАНДИЋ НЕ ЗАБОРАВЉА ДОДИКОВУ ПОДРШКУ: Српску и Црну Гору веже братска љубав

Foto: Novosti arhiva

- Srpski narod u Crnoj Gori ima veliku zahvalnost i obavezu prema Republici Srpskoj, njenim građanima, ali i prema srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku - izjavio je Mandić.

Rekao je da građani Srpske trebaju da budu ponosni jer je njihov predstvnik ispunio svoju nacionalnu dužnost.

- Poslednjih godina imao sam ogromnu podršku Dodika, njegove stranke, ali i svih Srba iz Srpske. Dužan sam da saopštim svima tu svoju zahvalnost, ali i da kažem da je to bratska ljubav, koja mora da nas podstiče da budemo bolji i solidarniji u budućnosti - istakao je Mandić.

Kaže da ne može da zaboravi ni podršku doktora Nenada Stevandića uoči izbora u Crnoj Gori.

- Uz tu podršku uspeli smo da sprečimo i moguće neregularnosti tokom izbora u Crnoj Gori - rekao je Mandić.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)