SPARTANAC SE BRANI SA SLOBODE Budvanin uhapšen jer je organizovao javno okupljanje

B. D.

16. 11. 2020. u 13:32

U TRI crnogorska grada, tokom vikenda sankcionisano je šest lica zbog kršenja mera Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

СПАРТАНАЦ СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ Будванин ухапшен јер је организовао јавно окупљање

Foto: B.D.

Lica su sankcionisana u Tuzima, Beranama i Budvi.  


Prema navodima iz Uprave policije, u Budvi je  jedno lice meru prekršilo na način što je organizovalo javno okupljanje.  

Službenici Centra bezbednosti Budva su u nedelju veče uhapsili Božu Radovića Spartanca (50) iz Budve, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

On  je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Tokom saslušanja on je priznao da je organizator okupljanja. Pušten je da se brani sa slobode.

On je putem društvenih mreža pozvao i organizovao okupljanje oko 80 građana kod stadiona „Mogren“ suprotno meri koja je doneta od strane Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

-Četiri lica u Tuzima su prekršila meru zabrane izlaska iz objekta stanovanja u propisanom vremenu, jedna osoba u Beranama je prekšila meru samoizolacije - saopšteno je iz Uprave policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)