PRETNJAMA IH TERALA NA PROSTITUCIJU: Uhapšena Podgoričanka zbog trgovine ljudima i posredovanja u prostituciji

S.Đ.

19. 11. 2020. u 15:50

EMANUELA Perović (29) iz Podgorice uhapšena je zbog sumnje da je da je počinila dva krivična dela trgovina ljudima i krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

ПРЕТЊАМА ИХ ТЕРАЛА НА ПРОСТИТУЦИЈУ: Ухапшена Подгоричанка због трговине људима и посредовања у проституцији

Foto Depositphotos

Krivična dela je, saopšteno je iz policije, osumnjičena počinila na štetu tri ženske osobe. U prvom slučaju ona je upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećene, vrbovala i prevozila na ugovorene lokacije oštećenu u cilju vršenja prostitucije.

- Osumnjičena je takođe koristila fizičku silu i pretnju da će objaviti snimke kompromitujuće sadržine na kojima se nalazi oštećena osoba.

Osumnjičena je oštećenu prevozila na ugovorene lokacije, na teritorijama Podgorice, Nikšića i Bara, gđe je ugovarala novčane iznose sa klijentima u rasponu od 50 do 300 eura za seksualne usluge.

- Drugo krivično delo je izvršila na štetu ženske osobe iz Republike Srbije na način što je, sumnja se, upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećenu vrbovala i predavala drugim licima u cilju prostitucije.

Osumnjičena je oštećenoj pretila da će objaviti kompromitujuće snimke i da će je prijaviti zbog nezakonitog boravka u Crnoj Gori, te je tako prinuđivala da se bavi prostitucijom i da pruža seksualne usluge licima sa kojima je E.P. Ugovarala sastanke. Novčani iznos koji je ugovarala sa klijentima za pružanje seksualnih usluga je iznosio 50 eura, a lokacije na kojima su pružane seksualne usluge su najčešće bile stanovi klijenata - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je osumnjičena Perović đelo počinila u Podgorici, Ulcinju i Baru, ali i u iznajmljenom stanu osumnjičene u Podgorici.

- Osim toga, krivično delo posredovanje u prostituciji E.P. je izvršila na štetu ženske osobe, na način što je, sumnja se, navodila i učestvovala u njenoj predaji licima radi vršenja prostitucije. Ona je sa licima – klijentima dogovarala cenu pružanja seksualnih usluga a koja je iznosila 50 eura po satu, piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki