OSUMNJIČENOM ZA SILOVANJE ODREđEN PRITVOR: Bijelopoljac tvrdi da je priča potpuno drugačija

M. S.

01. 12. 2020. u 16:09

SUDIJA za istrage Višeg suda u Bijelom Polju, Dragan Mrdak, postupajući po naredbi za sprovođenje istrage koju je podnela viša državna tužiteljka u Bijelom Polju Milica Rmandić, posle saslušanja odredio je pritvor do 30 dana D. T. (26), iz Bijelog Polja.

ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА СИЛОВАЊЕ ОДРЕђЕН ПРИТВОР: Бијелопољац тврди да је прича потпуно другачија

Foto AP

On se sumnjiči da je obljubio sugrađanku K. N. (25). Kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, D. T. je teško krivično delo počinio na jednom parkingu u blizini regionalnog puta Slijepač Most - Tomaševo, posle čega je devojka slučaj prijavila.

Uhapšeni Bjelopoljac je pred tužiteljkom i sudijom za istrage negirao izvršenje krivičnog dela tvrdeći da je sa devojkom mesec dana u emotivnoj vezi i da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)