ŠOK U SKUPŠTINI CRNE GORE! Knežević: Olivera Injac, predlog za ministra odbrane, je kadar DPS-a sa dna kace!

Novosti online

03. 12. 2020. u 14:07

JEDAN od lidera DF, predsednik Narodne partije Crne Gore i poslanik Skupštine Crne Gore, Milan Knežević izjavio je da je predlog za ministra odbrane mandatara Zdravka Krivokapića, Olivera Injac, ,,kadar DPS-a sa dna kace".

ШОК У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ! Кнежевић: Оливера Ињац, предлог за министра одбране, је кадар ДПС-а са дна каце!

Foto: Printskrin

On je rekao da je čak bilo poštenije da je mandatar predložio da Predrag Bošković ostane ministar.

Knežević je rekao da će DF ipak glasati za novu Vladu.

- Uveren sam da nam ovih 133.267 građana nisu dali podršku da 30. avgusta zaspimo kao Srbi, a 31. avgusta se probudimo kao Crnogorci, samo da bi bili poželjni čistačicama u ambasadama i neformalnim centrima moći koji žele da nastave narativ da Srbin u Crnoj Gori ne može i ne sme biti premijer ove Vlade - rekao je Knežević.

Foto: Printskrin

On je rekao da i onda kad su svi sumnjali, Demokratski front je nosio zublju nade i hrabrosti ulicama Crne Gore, nepokorni i samo svoji – znajući da se sloboda ne čeka, nego da se ide prema njoj.

- Punim glasom 133 hiljade glasača pitam da li je ovo ona sloboda o kojoj smo pevali koju smo obećali 30 avgusta ili smo mi koji smo pevali falširali i promašili, ili koristili neki nemušti jezik? - rekao je Knežević.

On je istakao da on takođe ima relaksiranu situaciju i da ga nikad nisu zanimale fotelje, jer je svoju borbu svedočio svojim životom.

- Interesuje me izborna volja glasača - kazao je Knežević i istakao da će glasati za Vladu iako je možda prevaren, ali da je bolje biti prevaren nego varati.

- Da Bog da svako radio protiv Vas kao DF, jer ćete u najgorem postati premijer - rekao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)