POČINJE NOVO RAZDOBLJE ZA SVE: Iz Herceg Novog, koji je prethodna vlast tri decenije rušila, čestitaju novoj vladi Crne Gore i premijeru

V.V.

05. 12. 2020. u 18:48

ČESTITKE novoj Vladi Crne Gore i premijeru Zdravku Krivokapiću uputili su predsednik Herceg Novog Stevan Katić i potpredsedik opštine Miloš Konjević.

ПОЧИЊЕ НОВО РАЗДОБЛЈЕ ЗА СВЕ: Из Херцег Новог, који је претходна власт три деценије рушила, честитају новој влади Црне Горе и премијеру

Foto Tanjug

- Ovo je promena za koju se Herceg Novi godinama zalagao - istakao je Katić.

On je dodao da početak mandata nove crnogorske Vlade znači novo razdoblje za našu zemlju, u kojem će na prvom mestu biti volja i dobrobit njenih građana.

- Iskreno verujem da će novoizabrana Vlada u svakom smislu opravdati poverenje koje je narod ukazao Vama i Vašim saradnicima - poručio je Katić i naglasio da nova Vlada treba da znači i novi odnos prema opštini Herceg Novi u kojoj svi očekuju "potpuni zaokret u odnosu na politiku onih koji su tokom protekle tri decenije naneli nemerljivu štetu našem gradu."

Katić je naveo i da će lokalna uprava, kao direktna veza sa građanima, biti najpouzdaniji partner novoj Vladi u realizaciji projekata koji će doneti napredak Herceg Novom.

- Ujedinjeni u nameri da radimo časno i pošteno za dobro grada, zajedno možemo ispraviti nepravde koje su unazadile Herceg Novi i ostvariti rezultate na koje ćemo biti ponosni - napisao je Katić.

Foto. V. V.

U sličnom tonu ispisana je i čestitka potpredsednika hercegnovske opštine Miloša Konjevića.

- Jučerašnji je dan bio zaista istorijski za Crnu Goru, a nadamo se i za Herceg Novi, grad koji je pretrpeo najteže posledice trodecenijske nedemokratske državne vlasti. Želim Vam da, zajedno sa svojim ministrima i članovima kabineta, radite pošteno i predano na uspostavljanju temelja zdravog političkog i ekonomskog sistema u zemlji. Samo na takvim temeljima Crna Gora može doživeti napredak, a Herceg Novi dobiti mogućnost da vrati što mu je oduzeto i izgradi što mu je razrušeno - poručio je Konjević.

Foto: V. V.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda