POLICAJAC ISTRGAO TROBOJKU I POLOMIO ŠOFERKU: Incident tokom auto litije, Novljani u koloni slavili formiranje nove Vlade (FOTO)

V. V.

06. 12. 2020. u 21:09

NOVLjANI su danas popodne organizovali auto litiju u čast formiranja nove Vlade Crne Gore.

ПОЛИЦАЈАЦ ИСТРГАО ТРОБОЈКУ И ПОЛОМИО ШОФЕРКУ: Инцидент током ауто литије, Новљани у колони славили формирање нове Владе (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Planirani krug gradom od Igala do Kamenara započet uz Himnu Svetom Savi, pesmu „Ne damo svetinje“, a onda i „Ječam žnjela“, jednu od omiljenih blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, zaustavio je, na kratko, incident koji se desio na petlji u Igalu.

Prema rečima očevidaca, jedan policajac je učesniku auto proslave istrgao trobojku i polomio staklo na automobilu. Nastala je gužva, učesnici proslave su se vratili do petlje, stigla je i policija i kolegu su odveli.

Auto proslava je nastavljena, a nezvanično je stigla informacija da će ceo slučaj biti procesuiran. Slavljenička auto kolona nastavljena je ovog puta uz pesmu "Nek se čuje do nebesa nema više DPS-a".

U hercegnovskom Centru bezbednosti povodom današnjeg incidenta rečeno je da se prvo desio verbalni sukob između učesnika auto proslave i dva lica koja su izašla iz kafiča u blizini petlje u Igalu. Jedan od učesnika bio je i policijski službenik.

Tokom incidenta došlo je do lomljenja stakla na vozilu. Policija je brzo izašla na teren, sprečila veći incident, a o svemu je obavešten osnovni državni tužilac. Biće podnete tri prekršajne prijave iz oblasti remećenja javnog reda i mira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024