AKCIJA PODGORIČKE POLICIJE: Uhapšene tri osobe

S.Đ.

17. 12. 2020. u 14:10

TRI osobe uhapšene su zbog sumnje da su počinile krivično delo ovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga. To je zvanično saopšteno iz podgoričke policije.

АКЦИЈА ПОДГОРИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшене три особе

Foto: MUP CG

"Lišen je slobode A.S. (19) iz Podgorice. Postupajući po naredbi Višeg suda izvršen je pretres stana koji koristi ovo lice i tom prilikom su pronađena i oduzeta dva pvc pakovanja opojne droga marihuana, vaga za precizno mjrenje, predmeti koji služe za pakovanje opojne droge, kao i pištolj marke CZ M 57 sa pet komada municije za koji su u toku provere i veštačenja, piše u saopštenju.

Takođe, podgorička kriminalistička policija je izvršila kontrolu lica A.P.G. (18), državljanina Ukrajine koji je privremeno nastanjen u Herceg Novom, kao i kontrolu lica F.J. (28) iz Podgorice.

"Kod njih su pregledom pronašli i oduzeli pakovanje od oko 20 grama opojne droge marihuana i određenu količinu novca. U postupku kriminalističke istrage policija je došla do sumnje da je F.J. za određeni novčani iznos prodao pakovanje opojne droge marihuana licu A.P.G. Osumnjičeni A.P.G. i F.J. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba