ALEKSIĆ SE PREDAO TUŽILAŠTVU: Rasvetljena dva pokušaja ubistva Zorana Mrvaljevića iz Herceg Novog

S. Đ.

21. 12. 2020. u 20:19

ILIJA Aleksić, koji je osumnjičen da je deo kriminalne grupe koja je pre nekoliko godina pokušala da ubije Novljanina Zorana Mrvaljevića zvanog Mrva, predao se nadležnom tužilaštvu. Kako saznajemo, njemu je nakon saslušanja određen pritvor.

АЛЕКСИЋ СЕ ПРЕДАО ТУЖИЛАШТВУ: Расветљена два покушаја убиства Зорана Мрваљевића из Херцег Новог

Zoran Mrvaljević / Foto Fejsbuk

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore nedavno je rasvetlilo dva pokušaja ubistva Mrvaljevića, a zbog sumnje da su stvorili kriminalnu organizaciju krivična prijava podneta je protiv devet osoba.

Prema podacima crnogorskih službi bezbednosti, Mrvaljević operativno važi za osobu blisku škaljarskoj kriminalnoj grupi, a zbog pokušaja njegove likvidacije, krivične prijave podnete su protiv osoba među kojima je većina u policijskim evidencijama označena kao bliska "kavčanima".

Na spisku osumnjičenih, osim Aleksića, nalaze se još Nemanja Zurovac, Igor Bošnjak i Milan Kankaraš, koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava. Zurovac je jedini koji se tereti da je učestvovao u oba pokušaja ubistva Mrvaljevića.

Za stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljenog držanja i stavljanja u promet droge, osumnjičeni su Stefan Mandrpa i Slavko Rajičić, dok se Jovan Žmukić, Petar Đurović i Veljko Koranjić sumnjiče da su članovi ove kriminalne grupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)