U CRNOJ GORI “POPUŠTAJU” POLICIJSKI ČAS: Bez zabrane kretanja tokom božićnih i novogodišnjih praznika, evo šta se sve menja

Novosti online

23. 12. 2020. u 18:10

U CRNOJ Gori se za predstojeće praznike ukida policijski čas.

У ЦРНОЈ ГОРИ “ПОПУШТАЈУ” ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС: Без забране кретања током божићних и новогодишњих празника, ево шта се све мења

Foto: D. Milovanović

Zabrana neće da važi od od 22 sata 24. decembra, do 5 sati 25. decembra, od 22 sata 31. decembra do 5 sati 2. januara 2021. godine, kao i od 22 sata 5. januara do 5 sati 7. januara.

To se navodi u naredbi o izmenama naredbe za preduzimanje privremenih mera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog virusa korona, koja je danas objavljena u Službenom listu.

Naredbama Ministarstva zdravlja za sprečavanje širenja koronavirusa predviđeno je da se ukida policijski sat od 22 sata 24. decembra do 5 sati 25. decembra, od 22 sata 31. decembra do 5 sati 2. januara 2021. godine, te od 22 sata 5. januara do 5 sati 7. januara.

Takođe u Naredbi o izmenama naredbe se navodi da se briše mera da se za novogodišnje i božićne praznike zabranjuje međugradski saobraćaj.

Fitnes centri mogu sada mogu da rade do 20 časova.

Na snazi ostaje zabrane međugradskog saobraćaja za dane vikenda, odnosno od petka u 22 sata do ponedeljka u 5 sati.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)