OVAKO JE MARKOVIĆ TEŠIO "KOMITE": Večeras se neće glasati o izmenama Zakona o slobodi veroispovesti (VIDEO)

Novosti online

28. 12. 2020. u 23:11

POSLANIK Demokratske partije socijalista, Duško Marković, kazao je ranije večeras grupici građana okupljenih ispred Skupštine Crne Gore da Državna izborna komisija nije verifikovala mandat poslanici Građanskog pokreta URA Suadi Zoronjić te da noćas neće biti glasanja o izmenama Zakona o slobodi veroispovijesti.

ОВАКО ЈЕ МАРКОВИЋ ТЕШИО КОМИТЕ: Вечерас се неће гласати о изменама Закона о слободи вероисповести (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

On je građane pozvao da se pođu kućama.

- Mi smo ovde, mi smo poslanici i bićemo ovde dok se ne izgase svetla. Noćas se neće glasati o izmenama Zakona o slobodi veroispovijesti - rekao je Marković okupljenim građanima.

Na to su građani uzvikivali: “Tako je!”.

Međutim, uprkos njegovim tvrdnjama, sednica Skupštine Crne Gore je nastavljena.

(In4s.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)