DOKAZ DA JE OVO REZERVNA VLADA DPS-S: Medojević izneo nove optužbe protiv Krivokapićevog kabineta

Tanjug

05. 01. 2021. u 17:59

PREDSEDNIK Pokreta za promjene, koja je deo vladajućeg DF-a, Nebojša Medojević poručio je da neće glasati ni za jedan zakon aktuelne vlade dok se ne utvrde sve okolnosti, kako navodi, "tajnog zaduženja države" i dok ministar Milojko Spasić ne podnese ostavku.

ДОКАЗ ДА ЈЕ ОВО РЕЗЕРВНА ВЛАДА ДПС-С: Медојевић изнео нове оптужбе против Кривокапићевог кабинета

Nebojša Medojević / Arhiva Novosti

- Evo dokaza da je ovo rezervna Vlada DPS-a. Kad ih uhvatiš u krađi, oni te tuže. Sklopili su tajno posao od 890 miliona evra za koji se uzima provizija od 8-10 miliona. Svako ko tajno radi posao sa parama poreskih obveznika je osumnjičen kao lopov - naveo je Medojević, preneo je portal RTCG.

Medojević kaže da vlada podnosi prijavu protiv njega, umesto da podnosi krivičnu prijavu protiv predsednika Mila Đukanovića.

Lider PzP je pozvao premijera Zdravka Krivokapića i ministra Spajića na javni duel na RTCG u vezi, kako navodi, "tajne privatne emisije obveznica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)