BUKTI RAT IZMEĐU MILA I DRITANA: Abazović mu poručio - Nema nedodirljivih, tek smo počeli!

M. S.

05. 01. 2021. u 18:08

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović je providno tvitnuo da on lično nije dužan poreze, ali nije demantovao da je komapanija čiji je suvlasnik blokirana na 12.45 miliona eura.

БУКТИ РАТ ИЗМЕЂУ МИЛА И ДРИТАНА: Абазовић му поручио - Нема недодирљивих, тек смо почели!

Foto: EPA

Ovo je napisao na Tviteru potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, odgovarajući Milu Đukanoviću predsedniku države, koji je demantovao danas raniju objavu Abazovića da je poreski dužnik, navodeći da je u pitanju najobičnija laž i prevara.

- Ispitaćemo sve transkacije novog poverioca komapanije Holdco East. Više nema nedodriljivih. Neka predsednik odgovori na pitanja: Kako je moguće da su krediti Global Montenegro kompanije na kraju 2019. godine iznosili 5,6 milona evra, a da je blokada na više nego dupli iznos?”, objavio je Abazović, koji je ustvrdio da je Đukanović jako neuspešan u privatnom biznisu: prihod GM u 2019. godini je iznosio (0) NULA evra, a kapital je negativan 3,9 miliona evra.

- Možda ni ne zna za ovaj biznis, kao što nije znao za karticu u Atlas banci. Global Montenegro nije AD već društvo sa ograničenom odgovornošću D.O.O, pa bi bilo da predsednik nauči razliku. Kako je moguće da se komapanija GM više od 10 godina ne blokira kada se običnim građanima za najmanji dug u kratkom vremenskom periodu blokiraju sredstva?

- Nema više nedodriljivih, tek smo počeli - naglasio je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati