ADVOKAT TVRDI SUPROTNO: U vozilu u kome je bio Mićunović nije pronađeno oružje

B. Dabić

06. 01. 2021. u 17:12

NEKOLIKO sati Branislav Brano Mićunović i grupa njegovih pratilaca u stanici policije Budva na informativnom razgovoru, nakon što je policija u jednom od dva vozila koja su kontrolisali pronašla oružje.

АДВОКАТ ТВРДИ СУПРОТНО: У возилу у коме је био Мићуновић није пронађено оружје

Foto: V. K.

Advokat Danilo Mićović navodi da pištolji nisu pronađni u vozilu u kome je bio Mićunović.

Branislav Brano Mićunović i još šest osoba privedeni su danas oko 13 sati na informativni razgovor nakon što je policija pronašla oružje tokom kontrole dva vozila. Mićunović i njegovi pratioci izašli iz hotela Splendid i uputili se ka Budvi.

Foto: Printskrin

- Oružje nije pronađeno u vozilu u kome je bio Mićunović. Policija radi svoj posao i sigurno će utvrditi čije je oružje. Mićunović ne nosi oružje - kazao je advokat Danilo Mićović- koji je potvrdio da je Mićunović priveden nakon što je napustio hotel Splendid.

- On je pošao kući na Badnji dan koji je planirao da proslavi u krugu svoje porodice u Budvi. Navodi da je krenuo na Cetinje na nalaganje Badnjaka nisu tačni - kazao je Mićović

Na službenom parkingu stanice parkirano je vozilo u kome je pronađeno oružje.

Mićunović se decenijama dovodi u vezu sa mnogim kriminalnim aktivnostima, ali nikad mu ništa od toga nije dokazano. Takođe, slovi za osobu veoma blisku porodici Đukanović. Današnje privođenje Mićunovića komentariše se da ovim činom poslata poruka da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024