KNEŽEVIĆ PRETI KRIVIČNOM PRIJAVOM: Jedan od lidera DF-a pozvao na poligiraf predsednika Višeg suda u Podgorici!

Novosti online

11. 01. 2021. u 16:33

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević pozvao je predsednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da na poligrafu utvrde ko je vršio pritisak na Apelacioni sud. On je na Tviteru najavio i krivičnu prijavu protiv Savića.

КНЕЖЕВИЋ ПРЕТИ КРИВИЧНОМ ПРИЈАВОМ: Један од лидера ДФ-а позвао на полигираф председника Вишег суда у Подгорици!

Foto V. K.

- Pozivam sudiju Borisa Savića, kadra Svetozara Marovića, da na poligrafu utvrdimo ko je vršio i vrši pritisak na Apelacioni sud? On ili ja? I da ne zaboravim, čeka ga krivična prijava.  Tik- tak.. - napisao je Knežević.

Knežević je ranije danas, takođe na Tviteru , upozorio Savića i par odlazećih policijskih funkcionera da, kako ističe, odmah prekinu sa vršenjem pritiska u postupku za državni udar, i prestanu da traže presudu koja odgovara njihovim ličnim interesima.

Nakon toga, Savić je saopštio da nije tražio od postupajućih sudija Apelacionog suda da donesu presudu koja odgovara njegovim ličnim interesima, niti postoji takva presuda.

- Nisam imao komunikaciju ni posredno ni neposredno sa sudijama Apleacionog suda, nisam saopštavao svoj lični interes u postupku, niti moj lični intres postoji - reagovao je Savić.

Podsećamo, lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević osuđeni na po pet godina zatvora u montiranom procesu, zbog ,,članstva u kriminalnoj organizaciji od februara 2016. godine".

Po toj presudi, ,,organizacija je planirala je da na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, uz pomoć Demokratskog fronta, nasilno zauzme Skupštinu Crne Gore, i da otme i ubije tadašnjeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju