HEROJSTVO ZDRAVSTVENIH RADNIKA: Bečić u poseti Opštoj bolnici u Beranama

M. S.

14. 01. 2021. u 12:07

HEROJSTVO i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima na najbolji način oslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrednosti.

ХЕРОЈСТВО ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА: Бечић у посети Општој болници у Беранама

Foto: M.S.

Ovo je prlikom posete Opštoj bolnici u Beranama, koja je do nedavno bila kovid bolnica za sever Crne Gore, kazao predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, koji je boravio u zvaničnoj poseti opštini Berane.

- On je direktoru blnice dr Budimiru Dabetiću, uručio donaciju Skupštine Crne Gore od 5.000 evra, koju je najviši zakonodavni i predstavnički dom građana opredijelio u cilju doprinosa borbi njenih zdravstvenih radnika sa virusom korona.

Bečić je izrazio poštovanje prema zaposlenima u Opštoj bolnici u Beranama na nesebičnoj i požrtvovanoj bne borbi sa ovom opakom bolešću. 

- Predsednik Bečić iskazao je spremnost Skupštine da zajedno sa Vladom Crne Gore i resornim ministarstvom zajednički rade na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada svih zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.Tokom posete, direktor Opšte bolnice, dr Budimir Dabetić, izrazio je izuzetno zadovoljstvo povodom posete predsjednika Bečića i ujedno se zahvalio na donaciji Skupštine koja predstavlja značajan podstrek zaposlenima u toj ustanovi. On je upoznao predsednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava ova institucija, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.           

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024