PODRŠKA VLADIKE - ČAST: Prepucavanje uoči lokalnih izbora u Nikšiću

M. S.

19. 01. 2021. u 08:38

PRED lokalne izbore zakazane za 14. mart u Nikšiću se ustalasala politička scena. Članstvo DPS naročito je uznemireno posle posete Alekse Bečića i Nebojše Medojevića episkopu budimljansko-nikšićkom i administratoru Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikiju, kojeg optužuju za "agitovanje".

ПОДРШКА ВЛАДИКЕ - ЧАСТ: Препуцавање уочи локалних избора у Никшићу

Foto Skupština Crne Gore

- Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije prihvatio se okupljanja političara i organizovanja pojedinačnih sastanaka, u cilju agitacije za formiranje jedinstvene crkvene liste - izjavio je portparol DPS Miloš Nikolić.

Brzo je usledio odgovor iz SNP.

- Verujemo da bi Nikolić i njegove kolege želeli da ih podrži neko vredan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava. Za razliku od vas, našu listu ne sastavlja niko do nas samih, dok DPS liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona - poručili su opozicionoj DPS iz SNP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba