SRAMNA FOTOMONTAŽA: Društvenim mrežama kruži slika gole ministarke i sveštenika (FOTO)

V. KADIĆ

21. 01. 2021. u 17:41

NIKO od nadležnih organa u Crnoj Gori nije reagovao na sramnu fotografiju koja se pojavila na društvenim mrežama.

СРАМНА ФОТОМОНТАЖА: Друштвеним мрежама кружи слика голе министарке и свештеника (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Njome se na najvulgarniji način pokušala poniziti dr Vesna Bratić, ministarka kulture, prosvete i sporta, po nacionalnosti Srpkinja. Nepoznati autor je pokušao naružiti ministarku, ali i Crkvi, vernike, i fotografija je naišla na najoštriju osudu Nove srpske demokratije i funkcionerke Ljiljane Đurašković.

-Skaradna fotomontaža ministarke Vesne Bratić koja se pojavila u javnosti predstavlja sramni čin gubitnika I kukavica. Takav napad na jednu ženu može naići samo na prezrenje. Uzimajući u obzir da  su žene stub svake porodice ova pojava je upozoravajuća društvena anomalija na koju moramo obratiti pažnju.

Foto: Facebook

Naročito zabrinjava što je nekome palo na pamet da blati ono najsvetije što imamo, a to su majke,supruge, sestre i naša Srpska pravoslavna crkva. Nije teško pretpostaviti ko bi stajao iza obakve gadosti, ali smo te i takve 30.avgusta poslali u prošlost. Narod je tada pokazao šta misli o svetinjama i koliko one znače svakome od nas.

- Nepoštovanje premaženi od strane tih rušitelja svetinja pokazuje da još nismo izašli iz mraka uništene Crne Gore i njenih tradicionalnih vrednosti. Bivši režim je učinio sve da te vrednosti proglasi za nazadnu prošlost. Nova vlast je dužna sprečiti nastavak ovakve prakse, delujući preventivno kroz obrazovanje I kulturu, izjavila je Đurašković.

Nažalost, niko do sada od ženskih organizacija i nevladinog sektora koji se bori za prava žena u Crnoj Gori nije stao u zaštitu napadnute ministarke Bratić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)