AMSCG IZDAO UPOZORENJE ZA VOZAČE: Saobraćaj na putu Šavnik- Žabljak ponovo u prekidu

24. 01. 2021. u 15:24

NA putnom pravcu Šavnik-Žabljak saobraćaj je, zbog mećave, u prekidu  za sve vrste vozila .

АМСЦГ ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Саобраћај на путу Шавник- Жабљак поново у прекиду

Foto: Fejsbuk

- Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima. Usled  porasta temperatura i topljenja snega upozoravamo na učestale pojave odrona, kao i na povremeno jake udare vetra.U višim planinskim predelima mogući nailasci na poledicu. Vidljivost je mestimično smanjena. Savetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja-poručuju iz Auto-moto saveza Crne Gore uz napomenu da je u vremenskom periodu od 15. novembra 2020.godine do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

IZ AMSCG podsećaju da je za vreme snežnih padavina zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. 

-Ulazak i izlazak putnika iz Crne Gore obavlja se preko graničnih prelaza neprekidno tokom 24 sata svakodnevno osim graničnih prelaza Vuča na putnom pravcu Rožaje –Tutin   i graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja –Čajniče koji se obavlja u periodu od 07.00 do 19.00 casova-saopštili su iz AMSCG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna