EPILOG ZADRŽAVANJA DRŽAVALJANINA SRBIJE NA GRANICI: Pljevaljska policija oduzela trobojke, 26 hiljada evra i tri laptopa

M. D.

25. 01. 2021. u 21:35 >> 21:38

OD državljana Srbije R.P, M.M. I N.S, kao i crnogorskog državljanina, Pljevljaka R. Š, koji su danas, u dva odvojena vozila, kontrolisani na Graničnom prelazu Ranče, policija je oduzela 11 srpskih zastava, 26.500 evra i tri laptopa.

ЕПИЛОГ ЗАДРЖАВАЊА ДРЖАВАЉАНИНА СРБИЈЕ НА ГРАНИЦИ: Пљеваљска полиција одузела тробојке, 26 хиљада евра и три лаптопа

Foto: Pljevaljski portal

Njih je Crnogorska granična policija zadržala pri ulasku u Crnu Goru, nakon što je ustanovljeno da u automobilu proseduje desetak srpskih zastava.

Naknadnom kontrolom od njih je oduzet novac i tri nova laptopa.

Nakon zadržavanja oko sat vremena na Graničnom prelazu privedeni su u Centar bezbednosti Pljevlja radi daljeg pretresa i davanja izjave.

R.P. je za „Novosti“ kazao da se u CB Pljevlja nalazi već tri sata i da mu nije jasno zbog čega je toliko zadržan zbog par zastava koje su tu slučajno bile.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije od državljana Srbije R.P. i M.M. koji su danas prilikom ulaska u Crnu Goru kontrolisani na Graničnom prelazu Ranče, pored 11 srpskih zastava oduzet je i novac i nov laptop.

Kod R.P. je bilo 7.000 evra a kod M.M. 5.000 eura. Obojica su bili u vozilu marke „mercedes“.

Takođe, kontrolisana je i „škoda supeb“, u kojoj su bili državaljanin Srbije N.S. i Pljevljak R. Š.

Prema nezvaničnim informacijama policije je od N.S. oduzela 7.600 evra, a od R. Š. 6.900 evra, dok su u vozilu pronađena dva nova lap topa, marke Lenovo.

Nezvanično sve stvari su oduzete i biće predmet dalje kontrole, dok su lica nakon višesatnog zadržavanja puštena iz CB Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)