POSLE izručenja Slobodana Miloševića Haškom sudu, Ćosić, ispod datuma 29. jun 2001, unosi ovaj stav: "Juče, na Vidovdan, Slobodan Milošević je izručen Haškom sudu.

Komentari (9)

jovo

02.10.2020. 07:30

Milosevic, kao i njegova zena, brat, Kadijevic i ostali su bili na platnom spisku ruske tajne sluzbe. To je pocetak i kraj stradanja Srbije.Cilj nije bio zastiti drzavu, narod ili teritiriju, cilj je bio nedozvoliti sirenje NATO, sto je bio interes Rusije. To je sve o Milosevicu i patriotizmu.

Vid

02.10.2020. 10:39

Београд је био државни центар Југославије и по структури становништва одражавао је Југославију. А пошто је био истовремено и главни град Србије, све што се лоше дешавало приписивано је Србији. После 91. настао је стампедо издаје Југославије и ЈНА, дакле општи хаос у коме се било тешко снаћи. Челни људи УДБ-е Перковић и Маркач међу првима су напустили Србију и постали хероји хрватског "Домовинског рата" (данас су на доживотној робији у Немачкој) "оставивши своје пипке" до данашњег дана а то зачи оставили су пустош у Београду. Пок. председн. С. Милошевићу, за 6 година самице, најмоћнија судска инстанца на свету, НАТО Трибунал, није потврдила ни једну оптужбу за које су га теретили али "пипци у Београду" не мирују конструишући најгнусније лажи о пок. председнику... Слава му !

Čiča Gorio

02.10.2020. 10:57

Ako i ovo neko ne skloni što ste sada napisali. Možda će istina isplivati o nama Srbima. Koju je Dobrica Ćosić htio da kaže još onda. Danas je to samo bajka i to niko neće ni pročitati jer EU komanduje???????????????????????????????????????